Rychle, kompletně, výstižně.
To jsou aktuality VERA.

Zpět

Nový Portál občana města Rýmařova

Město Rýmařov se může občanům prezentovat novým, moderním portálem, který výrazně usnadňuje komunikaci mezi městem a jeho obyvateli. Za jeho vytvořením stojí zkušený tým společnosti VERA. Vlastimil Szkandera, informatik města, nám pověděl o benefitech a důvodech vedoucích k novému portálu.

Co nového Vám přináší modernizovaná verze Portálu občana?

  • Moderní design a intuitivní ovládání: Díky pečlivě zvolenému designu a uspořádání informací se na portálu snadno orientuje většina uživatelů. Moderní grafické zpracování a intuitivní ovládání umožní rychle a snadno najít potřebné informace.
  • Responzivita: Portál se automaticky přizpůsobí velikosti obrazovky vašeho zařízení, takže si jej můžete pohodlně prohlížet na počítači, tabletu i mobilním telefonu.
  • Vylepšená úřední deska: Aktuální důležité informace jsou nyní přehledně a rychle dostupné.
  • Možnost pohodlných plateb: Platby za odpady, pokuty a další služby můžete snadno a rychle uskutečnit přímo přes portál.

Proč byla vybrána právě společnost VERA?

Společnost VERA, spol. s r.o. má dlouholeté zkušenosti s vývojem webových aplikací a e-government řešení. Při tvorbě nového portálu pro město Rýmařov kladla důraz na:

  • Uživatelskou přívětivost: Portál je navržen tak, aby byl intuitivní a snadno použitelný i pro méně zkušené uživatele internetu.
  • Moderní technologie: Byly použity nejnovější technologie, které zaručují vysokou výkonnost a bezpečnost portálu.
  • Individuální přístup: Společnost úzce spolupracovala i s představiteli města, aby vytvořila řešení přesně odpovídající jejich potřebám.

Výsledkem této spolupráce je nový portál, který nejenže zlepšuje komunikaci mezi městem a občany, ale také přispívá k modernizaci a digitalizaci služeb poskytovaných městem.